Meest recent

FOTOREZA OFFICIËLE FOTOGRAAF/SPONSOR OCI-LIONS

Afgelopen jaren waren mijn meeste foto’s die van van top handbalclub OCI-LIONS uit Sittard en ik was dan ook heel vaak aanwezig bij hun wedstrijden.
Vanaf het seizoen 2018/2019 is er een nieuwe samenwerking waardoor FotoReza ook als sponsor verbonden zal zijn aan OCI-LIONS. Die zal fotomateriaal leveren voor promotie- en reclame-uitingen. In ruil daarvoor zal het logo van FotoReza net als de logo’s van de andere sponsoren te zien zijn in de verschillende visuele uitingen die OCI-LIONS haar sponsoren biedt.

Dit is voor mij een grote stap, als ik zie hoe het allemaal 4 jaar geleden begon, toen ik mijn eerste wedstrijd van BEVO HC – OCI-LIONS vanuit de tribune heb gefotografeerd en nu mijn foto’s overal terug zie op de website en de sociale media van de Nederlandse kampioen van jaren 2014/2015-2015/2016-2016/2017.

Ik kijk uit naar deze samenwerking ! ”

? Er werd natuurlijk al veel langer samengewerkt, maar nu is het dan eindelijk officieel! ??FotoReza en OCI-LIONS gaan…

Slået op af Limburg LIONSTorsdag den 22. november 2018

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook Chat
Loading...