Meest recent

Champions League Final4 / NK Finale BOT3

Een geweldig weekend met alleen maar tophandbal. 

Velux EHF Champions League Final4 met 4 top Europese teams als: PSG, Barcelona, Veszprém en Vardar in een gigantische arena met capaciteit van 19000 mensen in Keulen + de laatste best of three wedstrijd van het Nederlands kampioenschap.
Wat kan een fotograaf meer willen?
Ik kon helaas de tweede wedstrijd van de champions league op zaterdag niet zien, omdat ik dan heel snel terug moest naar Sittard om van de finale wedstrijd OCI-LIONS – Kras/Volendam foto’s te maken. Ik kon de belangrijkste wedstrijd van de Nederlandse competitie toch niet missen?
Zaterdag in Sittard gebleven, een kort nachtje, aangezien het feestje van het kampioenschap van Lions tot half 5 ’s ochtends doorging en zondag weer naar Keulen voor de finale dag.
O
pnieuw twee topwedstrijden met een hele hoge kwaliteit vol met handbalsterren.
Het was een onvergetelijke ervaring. Ik volg regelmatig de belangrijke handbalwedstrijden via livestream, maar nu kon ik zien hoe groot en mooi het is en ik achter de goal mocht zitten en al die gave momenten vast kon leggen.
Ik ga er geen jaarlijkse traditie van maken, maar ik kijk er naar uit om in de toekomst daar weer nog een keer naar toe te gaan.
Alle foto’s van deze mooie wedstrijden zijn te zien op Facebookpagina:

FotoReza

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook Chat
Loading...